مهاجرت

avatar

زینب ضیایی، کارشناس مهاجرت

زینب ضیایی فارغ التحصیل دانشکده حقوق دانشگاه تورنتو و دارای لایسنس وکالت در انتاریو و نیویورک است. فعالیتهای حقوقی او بیشتر در شاخه های مهاجرت و بیزنس متمرکز است. او معمولا روی پیدا کردن راه حل های مطلوب در پرونده های پیچیده مهاجرت با موکلانش همکاری می کند و در سطوح گوناگون دادگاهی موکلانش را نمایندگی می کند. تماس: zeynab@ziaielaw.com - (416) 854-3810
  • مهاجرت به کانادا؛ غیرقابل پذیرش بودن به دلیل محکومیت کیفری

    افراد خاصی که دارای سوابق کیفری هستند، از نظر کانادا غیرقابل پذیرش می باشند و از ورود آنها به کشور جلوگیری می شود. علت آن است که قوانین و آئین نامه های مربوط به مهاجرت به کانادا باید منافع ملی کانادا را در نظر بگیرند و در کار صدور مجوز مهاجرت، ضمن به حداکثر رساندن...

  • خبر خوب در رابطه با «غیرقابل پذیرش بودن به دلیل پزشکی»

    اگر می خواهید به کانادا مهاجرت کنید (و در بعضی موارد وقتی می خواهید برای ویزای موقت اپلای کنید)، باید مورد معاینه پزشکی قرار بگیرید.  معاینه پزشکی به این منظور انجام می شود که معلوم شود از سوی شما خطری برای سلامت عموم پیش نمی آید و وضعیت سلامتی شما به گونه ای نیست که...

  • چه کسانی نمی توانند به کانادا بیایند؟

    مدارک و شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزاهای موقت یا دائم جهت ورود به کانادا، توسـط قوانیـن و مقـررات مهاجرت تعیین می شوند. این قوانین و مقررات همچنین مشخص می کنند که چه گروهی از متقاضیان، حتی اگر شرایط کلی دریافت ویزای مهاجرت دائم یا ویزای کار موقت یا ویزای دانشجویی و یا ویزای ویزیتوری...

  • پنج توصیه برای انتخاب وکیل یا مشاور مهاجرت

    سیستم مهاجرت و شهروندی کانادا، سیستم پیچیده و دائما در حال تغییری است. وضعیت هر متقاضی منحصر به خود اوست و قوانین و مقرراتی که بر آن اپلای می شود ممکن است با قوانین و مقرراتی که به دیگر اعضای خانواده یا دوستان او اپلای می شود متفاوت باشد. که اکثر متقاضیان زبان اولشان انگلیسی...

  • قانونی شدن ماری جوانا و تاثیر آن بر سفرهای خارجی شما

    در اکتبر 2018 قانون ماری جوانا و مقررات و آئیین نامه های همراه آن به اجرا گذاشته شد و به این ترتیب مصرف تفریحی ماری جوانا در کانادا قانونی شد. با این حال، قانون مذکور به طور جدی و موکد فروش، در اختیار داشتن، و تولید ماری جوانا در کانادا را ضابطه مند می کند. ...

  • دارندگان اقامت دائم چه حقوق و مسئولیتهایی دارند؟

    هر سال حدود 300 هزار نفر به عنوان «مهاجر» به کانادا می آیند. وقتی مهاجران به کانادا وارد می شوند، برایشان کارت اقامت دائم صادر می شود. اما این مهاجران بعد از آنکه اجازه می یابند به طور دائم در کانادا زندگی کنند، از نظر حقوقی چه موقعیتی دارند؟ از نظر قانونی چه حقوق و...

  • مدارکی که بعد از مهاجرت حتما باید حفظ کرد

    خیلی از کسانـی کـه بـه کانـادا مهاجرت می کنند، به زودی با این پدیده کانادایی آشنا می شوند: دسته دسته مدارک کاغذی که هر روز بر آنها اضافه می شود!  از افسران اداره مهاجرت گرفته تا مسئولان و ماموران دولتی همه شروع به دادن مدارک و اوراق گوناگون به شما می کنند. وقتی حساب بانکی...

  • ملزومات حفظ اقامت دائم

    هر سال هزاران نفر از اتباع خارجی برای اقامت موقت (temporary residents) در کانادا پذیرفته می شوند. این افراد می توانند توریست هایی باشند که با ویزیتور ویزا برای گردش به کانادا می آیند، یا اتباع کشورهای معاف از ویزا باشند که با مجوز الکترونیکی سفر (eTA) به کانادا می آیند، یا دانش آموز یا...

  • تقاضای شهروندی

    این روزها (8 تا 14 اکتبر) مصادف با هفته شهروندی است و درست یک سال از اجرای قانون Bill-C می گذرد که به موجب آن تغییرات مهمی در قوانین و مقررات شهروندی ایجاد شد.  بیایید ببینیم در طول یکسال گذشته این تغییرات چگونه به اجرا گذاشته شده و چه آثاری برای متقاضیان کسب شهروندی کانادا...

  • برنامه های استانی برای جذب مهاجر

    در چند هفته گذشته درباره چگونگی خرید یا ایجاد بیزنس در کانادا توسط متقاضیان خارجی، و شرایط دریافت مجوز کار توضیح دادم و به برنامه های استان کبک برای کسب مجوز کار از طریق راه اندازی بیزنس اشاره کردم. علاوه بر برنامه های مذکور، بقیه استانهای کانادا نیز برنامه های خاص خود را برای جذب...





canadaflag

شرایط تقاضای پناهندگی در یک نگاه

علیرضا درستکار، مشاور رسمی مهاجرت- این روزها هموطنان بسیاری با دفتر اینجانب تماس می گیرند و در مورد شرایط پناهندگی سوال می کنند. در این چند سطر به تعریف قانونی پناهندگی و شرایط احراز آن بر اساس قانون مهاجرت و پناهندگی کانادا می پردازم. در قانون مهاجرت و پناهندگی کانادا دو گروه پناهنده پیش بینی…

canada2

خبر خوب برای افرادی که می خواهند پدر ـ مادرشان رابه کانادا بیاورند

برای هزاران تن از کسانی که اوایل امسال برای اسپانسر کردن پدر ـ مادر یا پدربزرگ مادربزرگشان ابراز تمایل کردند، خبر خوبی داریم.  وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی در بهار، از طریق لاتاری، برای 10 هزار نفر دعوتنامه فرستاد تا برای اسپانسر کردن پدر ـ مادر یا پدربزرگ ـ مادربزرگشان اپلای کنند. این عده تا…

Biometric

مقررات جدید دریافت اطلاعات بایومتریک از متقاضیان ویزای کانادا

در سالهای اخیر شهروندان 30 کشور، از جمله ایران، که بخواهند برای اقامت کوتاه مدت (نظیر ویزیت، تحصیل یا کار) به کانادا بیایند، هنگام اپلای کردن برای ویزا، باید اطلاعات و مشخصات بایومتریک خود را ارائه دهند (biometric information). شما برای ارائه این اطلاعات باید شخصا در یکی از مراکز خدمات ویزا  (Visa Application Centre-…

immigration

به مناسبت کانادا ـ دی: جزییات مراسم شهروندی

کانادا دی امسال برای صدها تن از کسانی که در مراسـم ویـژه سیتـی زن شیپـی شرکت می کنند، مفهوم خاص تری پیدا می کند، چرا که بالاخره موفق می شوند شهروند کانادا شوند. یکصد و پنجاه و یکسال از تصویب و توشیح قانون اساسی کانادا در 1867 می گذرد.  Canada`s Constitution Act of 1867 این قانون،…

1-2

مذاکرات نفتا و تاثیر آن بر مجوزهای کار

در ماههای اخیر اخبار مربوط به توافقنامه تجارت آزاد آمریکای شمالی (نفتا) پیوسته موضوع روز بوده و در رسانه ها مطرح بوده است.  این معاهده در ژانویه 1994 بین سه کشور کانادا، آمریکا و مکزیک منعقد شد اما در ماههای اخیر این سه عضو در حال مذاکره مجدد پیرامون مفاد آن هستند. هر چند در…

Caregiver

استخدام مددکار خارجی

در دو قسمت گذشته، درباره امکان استخدام نیروی کار خارجی توسط بیزنس های کانادایی توضیحاتی دادم. این هفته می خواهم درباره گروه خاصی از استخدام کنندگان توضیح دهم که عبارتند از:  خانواده هایی که می خواهند مراقب/مددکار خارجی (foreign Caregiver) استخدام کنند تا در خانه آنها از فرزندانشان یا یکی از اعضای خانواده که نیازهای…

flag

پاسخ به پنج سئوال بیزنس ها درباره استخدام نیروی کار خارجی

هم اکنون حدود 300 هزار نیروی کار موقت خارجی Temporary Foreign Workers – TFW  در سراسر کانادا برای انجام کارهای مختلف در استخدام هستند. این افراد یا یابد دارای مجوز کار معتبر باشند، و یا از معافیتی برخوردار باشند که اجازه دهد آنها بدون داشتن مجوز کار، در اینجا کار کنند.  اگر شما مالک بیزنس هستید…

flag

شرایط استخدام نیروی کار خارجی در کانادا

به گفته سازمان آمار کانادا، نرخ بیکاری در کانادا در اپریل 2018 برابر با 5.8 درصد بوده. این پایین ترین نرخ بیکاری در چهل سال گذشته است. تا قبل از امسال، آخرین باری که نرخ بیکاری زیر 6 درصد بود، در سال 1976 بود. در بخش هایی از کشور حتی شاهد نرخ بیکاری کمتری هستیم….

canada

اگر تصمیم به لغو اقامت دائم شما گرفته شده چگونه درخواست تجدید نظر کنید؟

در چند هفته گذشته درباره تعهدات قانونی دارندگان اقامت دائم برای حفظ این موقعیت برایتان نوشتم. اما اگر مقامات اداره مهاجرت به درخواست شما برای تمدید اقامت دائم پاسخ منفی دهند، چگونه می توانید درخواست تجدیدنظر در این تصمیم (Appeal) کنید؟ کی و چگونه درخواست تجدیدنظر کنیم؟ اگر به درخواست تمدید کارت اقامت دائم شما…

ملاحظات بشردوستانه چه هستند؟

ملاحظات بشردوستانه برای تمدید اقامت دائم؛ این ملاحظات چیستند؟

هفته گذشته درباره تعهد سکونت دارندگان اقامت دائم کانادا (PRs) نوشتم. ولی اگر شرایط خاصی مانع از عمل به تعهد سکونت شود، چه خواهد شد؟ در این صورت هم شاید بتوانید وضعیت اقامت دائمتان را حفظ کنید، چرا که قانون حفاظت از مهاجرت و پناهندگی Immigration and Refugee Protection Act a(Acta)a دست افسران مهاجرت را…

Business-Immigration-Canada

بیزنس ها در استانهای آتلانتیک کانادا آماده فروش به مهاجران جدید!

هزاران نفراز صاحبان بیزنس های کوچک در استانهای آتلانتیک کانادا به سنی رسیده اند که می خواهند بیزنس هایشان را بفروشند و خود را بازنشسته کنند؛ اما مشکل این است که در این استانها جمعیت جوان رو به کاهش است زیرا اغلب جوانها این استانها را ترک می کنند و کسی نیست که بیزنس نسل…

pr

افراد دارای اقامت دائم چه تعهداتی دارند؟

هفته گذشته درباره وضعیت قانونی اشخاص دارای اقامت دائم در کانادا (PRs) برایتان نوشتم. این هفته می خواهم درباره یکی از سئوالاتی کـه تقریبا هر روز از من پرسیده می شود بنویسم، و آن سئوال این است: تعهد سکونت شما برای آنکه بتوانید اقامت دائم تان در کانادا را حفظ کنید به چه معناست؟  …

یکی از رایج ترین برداشت های غلط این است که وقتی کارت PR  شما منقضی شود، اقامت دائم شما باطل می شود.

دارندگان اقامت دائم کانادا چه حقوق و مسئولیتهایی دارند؟

هر سال حدود 300 هزار نفر به عنوان «مهاجر» به کانادا می آیند. وقتی مهاجران به کانادا وارد می شوند، برایشان کارت اقامت دائم صادر می شود. حال سئوال این است: مهاجران بعد از آنکه اجازه می یابند به طور دائم در کانادا زندگی کنند، از نظر حقوقی چه موقعیتی دارندLegal Status؛ از نظر قانونی…

canada

2 تغییر مهم در قانون «غیرقابل پذیرش بودن به دلایل پزشکی»

هفته گذشته در 16 اپریل، وزیر مهاجرت، پناهندگی و شهروندی تغییرات جدید مربوط به بند «غیر قابل پذیرش بودن به دلیل پزشکی» در قانون مهاجرت و پناهندگی کانادا (Immigration and Refugee Act) را اعلام کرد. این تغییرات که از اول جون 2108 به اجرا درمی آیند، متقاضیان اقامـت دائم را قادر می سازند که حتی…

rainbow

دریافت اقامت دائم برای متقاضیان دچار ناتوانی های جسمی و ذهنی آسان شد

دولت کانادا بعد از 40 سال، قوانین مربوط به «غیرقابل پذیرش بودن به دلایل پزشکی» را اصلاح کرد، به طوری که از این پس هر نوع ناتوانی جسمی و ذهنی سبب رد شدن اپلی کیشن متقاضیان اقامت دائم نخواهد شد. احمد حسین وزیر مهاجرت کانادا روز دوشنبه 16 اپریل گفت اکثر کسانی که به خاطر…

student

آخرین تحولات مربوط به تاخیر در رسیدگی به اپلی کیشن مهاجرت دانشجویان و فارغ التحصیلان ایرانی

کانادا به شدت کوشش داشته تا دانشجویان بین المللی را جذب کند و به کسانی که کانادا را برای تحصیل انتخاب می کنند مسیری را برای کسب اقامت دائم، پس از تکمیل تحصیل و مدتی کار در کانادا، نوید می دهد. اما برای یک گروه از متقاضیان، وضعیت بسیار متفاوت بوده است. هم اکنون یبش…

flag

4 و 5: باز کردن حساب بانکی و تهیه تلفن همراه

توصیه مهم در هفته اول ورود، حتما سئوالات گوناگونی دارید، می خواهید بدانید حقوق و مسئولیت های شما چیست؟ چه قدمهایی باید بردارید؟ توصیه من به شما احتیاط و دقت است؛ اگر چه صحبت کردن با دوستان و آشنایانی که سالها اینجا بوده اند اشکالی ندارد ولی اطلاعات آنها ممکن است مربوط به سالها پیش…

flag

پنج کار مهمی که در اولین هفته ورود به کانادا باید انجام داد

شماره قبل، در شروع مبحث «کارهایی که در اولین هفته ورود به کانادا باید کرد» به «سین کارت» یا کارت تامین اجتماعی اشاره کردیم و گفتیم نخستین کاری که در هفته اول اقامتتان در کانادا می باید انجام دهید اپلای کردن برای دریافت SIN Number است. توصیه مهم در هفته اول ورود، حتما سئوالات گوناگونی…

social

کارهایی که در اولین هفته ورود به کانادا باید کرد: درخواست «سین نامبر»

هفته گذشته درباره مراحل قانونی مربوط به اولین ورود به کانادا Landing برایتان نوشتم. بعد از ورود، حالا شما مهاجر تازه وارد یاLanded Immigrant هستید و کارهایی هست که باید انجام دهید. اگر قبلا در کانادا نبوده اید، ممکن است همه چیز به نظرتان جدید و متفاوت بیاید. به همین خاطر در اینجا به نکاتی…