Start-up Business Class or Start-up Visa 

ویزای استارت ـ آپ کانادا

آیا مالک یک بیزنس start-up هستید که تولیدات یا خدمات جدید و ابتکاری ارائه می دهد؟ 

آیـا تکنولـوژی جـدیـدی خلق کرده اید و می خواهید برایش بازاریابی کنید؟ 

آیا کارآفرین فعالی هستید مشغول توسعه بیزنسی در عرصه تکنولوژی، و می خواهید تصمیم بگیرید کجا این بیزنس را رشد دهید؟ 



آگهی

کانادا می خواهد اینجا را برای راه اندازی و توسعه استارت ـ آپ خود انتخاب کنید. 

برنامه ویزای استارت ـ آپ Start-up Business Class or Start-up Visa 

در سال ۲۰۱۳ به صورت آزمایشی شروع شد. برنامه ای است محدود که هدفش گروه خاصی است که کارآفرین، مبتکر، خلاق، و مخترع بوده، و می خواهند بیزنس استارت ـ آپ خود را به کانادا منتقل کنند و به اکوسیستم استارت ـ آپ کانادا بپیوندند. 

در مارچ ۲۰۱۸ دولت کانادا این برنامه را از حالت آزمایشی به حالت دائم درآورد. 

در شش سال گذشته تعداد محدود اما رو به افزایشی از کمپانی های خلاق، که بیشتر در رشته تکنولوژی هستند،‌ در قالب این برنامه به کانادا نقل مکان کرده اند.

شرایط این ویزا 

برای دریافت ویزای استارت ـ آپ شرایط زیر را باید داشته باشید:

ـ از نظر زبان انگلیسی یا فرانسه حداقل امتیاز را داشته باشید که برابر است با CLB5 در همه شاخه های زبان. 

ـ پول کافی برای استقرار در کانادا داشته باشید. این رقم بسته به تعداد اعضای خانواده شما تعیین می شود. 

ـ بخواهید در استانی به جز کبک مستقر شوید. 

ـ از چک های امنیتی و آزمایشات پزشکی با موفقیت عبور کنید. 

ـ ثابت کنید بیزنس شما از سوی یکی از سازمانهای مشخص شده ساپورت می شود و نامه ساپورت را دریافت کنید. 

ـ نشان دهید که بیزنس شما از نظر شرایط مالکیت، مشکلی ندارد. 

دولت کانادا فهرستی از سازمانهایی که مجاز به ارزیابی استارت ـ آپ شما و تصمیم گیری در مورد حمایت از اپلی کیشن شما هستند، مشخص کرده. 

هر کدام از این سازمانها شرایط متفاوتی برای پذیرش استارت ـ آپ شما دارند. 

(جزییات بیشتر در متن انگلیسی مطلب در همین شماره.)

برخی نکات مهم 

در مورد ویزای استارت ـ آپ مراجعات زیادی به من می شود که سئوالات گوناگونی دارند. در اینجا به بعضی از رایج ترین آنها پاسخ می دهم: 

۱ـ بیزنس استارت ـ آپ شما باید اصل و واقعی باشد، و نباید صرفا برای کسب مهاجرت به کانادا ایجاد شود. با وجود آنکه تنها شش سال از این برنامه می گذرد و تعداد کمی اپلی کیشن به مرحله تکمیل رسیده ولی چند مورد وجود دارد که نشان می دهد اپلی کیشن ها رد شده اند زیرا افسر مهاجرت به این نتیجه رسیده که استارت ـ آپ مربوطه تنها به قصد مهاجرت ایجاد شده، نه به عنوان یک بیزنس واقعی و اصل. 

۲ـ ویزای استارت ـ آپ، یک «سرمایه گذاری ساختگی» investment scheme یا روشی برای خرید سهام یک کمپانی استارت ـ آپ به منظور مهاجرت به کانادا نیست. 

۳ـ تا پنج نفر می توانند به عنوان اعضای موسس استارت ـ آپ در یک اپلی کیشن گنجانده شوند. با این حال، همه اعضای استارت ـ‌ آپ همزمان مورد بررسی قرار می گیرند و اگر یکی از اعضای تیم واجد شرایط نباشد، بر امکان دریافت اقامت دائم همه اعضای تیم تاثیر می گذارد. 

۴ـ تهیه نامه ساپورت از سازمانهای ذیربط بسیار مشکل است. داشتن سابقه قابل اثبات برای استارت ـ آپ شما به دریافت نامه ساپورت و موفقیت اپلی کیشن مهاجرت کمک خواهد کرد. برای مثال می توان میزان فروش استارت ـ آپ، یا میزان سرمایه گذاریهایی که برای آن تضمین شده را نشان داد. اینها همه جدی بودن و امکان رشد استارت ـ آپ در آینده را به نمایش می گذارند.

۵ـ توجه کنید که داشتن نامه ساپورت تضمین کننده پذیرش اپلی کیشن شما و موفقیت در کسب اقامت دائم نیست. 

افسران اداره مهاجرت که اپلی کیشن شما را بررسی می کنند، می توانند اگر قانع نشوند، آن را برای بررسی توسط همتایانشان بفرستند. علاوه بر این، اپلی کیشن شما می تواند به دلایل پزشکی یا سوء پیشینه و یا حتی «معرفی غلط» رد شود. 

۶ـ پروسه رسیدگی به اپلی کیشن ویزای استارت ـ‌ آپ در حال حاضر ۱۲ تا پانزده ماه است. اگرچه این مدت برای پروسه های مهاجرت مدت نسبتا کوتاهی است، استارت ـ آپها می باید بررسی کنند که آیا این مدت برایشان قابل قبول است یا خیر. این نیز شاید ممکن باشد که در دوران انتظار برای رسیدگی و تکمیل پروسه اقامت دائم و نشان دادن منابع مالی و غیره، بتوان برای ویزای کار اقدام کرد. 

اگر به فکر انتقال استارت ـ آپ خود به کانادا هستید، ویزای استارت ـ آپ می تواندپاسخی برای شما باشد. اما ساده نیست، بنابر این بهتر است ابتدا با کارشناس باتجربه مشورت کنید تا موقعیت شما مورد ارزیابی قرار گرفته و برای طی کردن صحیح پروسه راهنمایی شوید. 

***

مشتاق دریافت نظرات شما هستم. لطفا سئوالات مربوط به مهاجرت یا شهروندی را که مایلید در مقالات بعدی به آن بپردازم با من در میان بگذارید: 

zeynab@ziaielaw.com

توجه: این اطلاعات، توصیه یا نظریه حقوقی نیستند. شما همیشه باید برای وضعیت خاص خودتان توصیه حقوقی دریافت کنید زیرا شرایط و فکت ها در هر پرونده ای متفاوت و بنابر این اپلای کردن قوانین در هر مورد متفاوت است.

خانم زینب ضیایی فارغ التحصیل دانشکده حقوق دانشگاه تورنتو و دارای لایسنس وکالت در انتاریو و نیویورک هستند. 

فعالیتهای حقوقی ایشان بیشتر در شاخه های مهاجرت و بیزنس است. 

ایشان معمولا روی پیدا کردن راه حل های مطلوب در پرونده های پیچیده مهاجرت با موکلانشان همکاری می کنند و در سطوح گوناگـون دادگاهی موکلانشان را نمایندگی می کنند. 

تماس: zeynab@ziaielaw.com

Amini
fit4vip
fit4vip

When:
Where:
Cost:
Info:
Loading Facebook Comments ...

اولین نظر دهنده باشید