avatar

زینب ضیایی، کارشناس مهاجرت

family

جزییات ثبت نام برای اسپانسر کردن والدین اعلام شد

سرانجام انتظارها به پایان رسید و وزارت مهاجرت، جزییات برنامه اسپانسرشیپ والدین برای سال 2019 را اعلام کرد.  یکی از راههای بهم رسیدن و در کنار هم بودن خانواده ها همین برنامه اسپانسرشیپ والدین است Parent and Grandparent Sponsorship Program وزارت مهاجرت اعلام کرده که امسال 20 هزار اپلی کیشن می پذیرد که این دو برابر…

canada1

اختصاص 113 میلیون دلار برای متصل کردن مهاجران جدید به بازار کار قبل از ورودشان به کانادا

سیاستهای مهاجرتی کانادا برای جذب نیروی کار ماهر طی چهار دهه گذشته منجر به ایجاد نیروی کار بسیار ماهر در کشور شده. در حال حاضر حدود 60 درصد بزرگسالان کانادایی دارای مدرک کالج یا دانشگاه هستند، و کانادا از این نظر در جهان دوم است. وجود فرصتهای فراوان آموزشی برای کانادایی ها یکی از عوامل…

Canada

تغییرات مهاجرتی در 2018 و آینده مهاجرت به کانادا

احمد حسین وزیر مهاجرت کانادا سال پرکاری را پشت سر گذاشت. سال 2018 شاهد تغییرات فراوانی در برنامه های مهاجرتی کانادا بودیم که در مجموع حاکی از افزایش فرصتها برای متقاضیان مهاجرت بوده است.  1ـ برنامه مهاجرتی کانادا برای سالهای 2019 تا 2021  پیش بینی شده که کانادا طی سه سال آینده بیش از یک…

zeynab

پنج نکته مهم برای اسپانسر کردن پدر و مادرها در سال 2019

بسیاری از خانواده ها بی صبرانه منتظر دریافت خبر از وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی (IRCC) هستند تا ببینند که آیا شانسی برای آوردن پدر/ مادر و یا حتی پدربزرگ / مادربزرگشان در چارچوب برنامه PGP (اسپانسر کردن پدر / مادرها و پدربزرگ / مادربزرگ ها) دارند یا خیر.  شرایط برنامه PGP هر سال فرق…

چه کسی به دلیل کیفری غیرقابل پذیرش شناخته می شود؟

مهاجرت به کانادا؛ غیرقابل پذیرش بودن به دلیل محکومیت کیفری

افراد خاصی که دارای سوابق کیفری هستند، از نظر کانادا غیرقابل پذیرش می باشند و از ورود آنها به کشور جلوگیری می شود. علت آن است که قوانین و آئین نامه های مربوط به مهاجرت به کانادا باید منافع ملی کانادا را در نظر بگیرند و در کار صدور مجوز مهاجرت، ضمن به حداکثر رساندن…

flag

خبر خوب در رابطه با «غیرقابل پذیرش بودن به دلیل پزشکی»

اگر می خواهید به کانادا مهاجرت کنید (و در بعضی موارد وقتی می خواهید برای ویزای موقت اپلای کنید)، باید مورد معاینه پزشکی قرار بگیرید.  معاینه پزشکی به این منظور انجام می شود که معلوم شود از سوی شما خطری برای سلامت عموم پیش نمی آید و وضعیت سلامتی شما به گونه ای نیست که…

Reasons-You-Are-Denied-Entry-in-Canada

چه کسانی نمی توانند به کانادا بیایند؟

مدارک و شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزاهای موقت یا دائم جهت ورود به کانادا، توسـط قوانیـن و مقـررات مهاجرت تعیین می شوند. این قوانین و مقررات همچنین مشخص می کنند که چه گروهی از متقاضیان، حتی اگر شرایط کلی دریافت ویزای مهاجرت دائم یا ویزای کار موقت یا ویزای دانشجویی و یا ویزای ویزیتوری…

flag

پنج توصیه برای انتخاب وکیل یا مشاور مهاجرت

سیستم مهاجرت و شهروندی کانادا، سیستم پیچیده و دائما در حال تغییری است. وضعیت هر متقاضی منحصر به خود اوست و قوانین و مقرراتی که بر آن اپلای می شود ممکن است با قوانین و مقرراتی که به دیگر اعضای خانواده یا دوستان او اپلای می شود متفاوت باشد. که اکثر متقاضیان زبان اولشان انگلیسی…

marijuana

قانونی شدن ماری جوانا و تاثیر آن بر سفرهای خارجی شما

در اکتبر 2018 قانون ماری جوانا و مقررات و آئیین نامه های همراه آن به اجرا گذاشته شد و به این ترتیب مصرف تفریحی ماری جوانا در کانادا قانونی شد. با این حال، قانون مذکور به طور جدی و موکد فروش، در اختیار داشتن، و تولید ماری جوانا در کانادا را ضابطه مند می کند. …

عکس از: فروز عطایی

دارندگان اقامت دائم چه حقوق و مسئولیتهایی دارند؟

هر سال حدود 300 هزار نفر به عنوان «مهاجر» به کانادا می آیند. وقتی مهاجران به کانادا وارد می شوند، برایشان کارت اقامت دائم صادر می شود. اما این مهاجران بعد از آنکه اجازه می یابند به طور دائم در کانادا زندگی کنند، از نظر حقوقی چه موقعیتی دارند؟ از نظر قانونی چه حقوق و…

canadaflag

مدارکی که بعد از مهاجرت حتما باید حفظ کرد

خیلی از کسانـی کـه بـه کانـادا مهاجرت می کنند، به زودی با این پدیده کانادایی آشنا می شوند: دسته دسته مدارک کاغذی که هر روز بر آنها اضافه می شود!  از افسران اداره مهاجرت گرفته تا مسئولان و ماموران دولتی همه شروع به دادن مدارک و اوراق گوناگون به شما می کنند. وقتی حساب بانکی…

canada

ملزومات حفظ اقامت دائم

هر سال هزاران نفر از اتباع خارجی برای اقامت موقت (temporary residents) در کانادا پذیرفته می شوند. این افراد می توانند توریست هایی باشند که با ویزیتور ویزا برای گردش به کانادا می آیند، یا اتباع کشورهای معاف از ویزا باشند که با مجوز الکترونیکی سفر (eTA) به کانادا می آیند، یا دانش آموز یا…

hands

تقاضای شهروندی

این روزها (8 تا 14 اکتبر) مصادف با هفته شهروندی است و درست یک سال از اجرای قانون Bill-C می گذرد که به موجب آن تغییرات مهمی در قوانین و مقررات شهروندی ایجاد شد.  بیایید ببینیم در طول یکسال گذشته این تغییرات چگونه به اجرا گذاشته شده و چه آثاری برای متقاضیان کسب شهروندی کانادا…

Immigration

برنامه های استانی برای جذب مهاجر

در چند هفته گذشته درباره چگونگی خرید یا ایجاد بیزنس در کانادا توسط متقاضیان خارجی، و شرایط دریافت مجوز کار توضیح دادم و به برنامه های استان کبک برای کسب مجوز کار از طریق راه اندازی بیزنس اشاره کردم. علاوه بر برنامه های مذکور، بقیه استانهای کانادا نیز برنامه های خاص خود را برای جذب…

بعد از آنکه بیزنس مشخص شد و تاییدیه های لازم دریافت گردید، قدم آخر و حساس، دریافت ویزای کار برای کار کردن شما در بیزنس خودتان است.

خرید یا ایجاد بیزنس در کانادا

کارآفرین کیست؟  کارآفرین شخصی است که بیزنسی را سازماندهی و اداره می کند، و به امید سود ریسک مالی آن را می پذیرد. کارآفرینان بخش مهمی از تار و پود اقتصاد کانادا هستند که بیزنس ها را ایجاد کرده و توسعه می دهند، و تولیدات و خدمات به مردم ارائه می دهند، و شغل ایجاد…

هنگام بررسی اپلی کیشن شما، علاوه بر ارزیابی بیزنسی که می خواهید در کبک تاسیس و مدیریت کنید، فاکتورهایی نظیر سن، تحصیلات، مهارت زبان، و اطلاعات عمومی شما نسبت به کبک نیز مورد توجه قرار می گیرد.

مهاجرت از طریق کارآفرینی و خود ـ اشتغالی به کبک

گفتیم استان کبک برنامه های مهاجرتی مخصوص خود را دارد که در حال حاضر از نیرومندترین برنامه های مهاجرت بیزنسی کانادا می باشند، و وعده دادیم که تازه ترین اطلاعات مربوط به سه برنامه اصلی مهاجرت بیزنسی استان کبک را به اطلاعتان برسانیم این سه برنامه عبارتند از:  ـ برنامه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری…

توجه کنید که چون زبان مسلط در کبک زبان فرانسوی است، این استان فرصت های بیشتری برای متقاضیانـی که به زبان فرانسه صحبت می کنند و می خواهند در این استان اقامت کنند، فراهم می کند.

برنامه کبک برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

کبک، بعد از انتاریو، پر جمعیت ترین استان کانادا است. اکثریت جمعیت این استان به زبان فرانسه صحبت می کنند و به همین خاطر کبک دارای رابطه منحصر به فردی با دولت فدرال است. به همین خاطر کبک توانست در سال 1991 قرارداد منحصر به فردی به نام Quebec-Canada Accord با دولت فدرال به امضا…

کانادا در سال 2014 دو برنامه دیرپای فدرال برای جذب مهاجران کارآفرین و مهاجران سرمایه گذار را متوقف کرد.

راههای ممکن برای مهاجرت صاحبان بیزنسها

کانادا کشوری است که به دست مهاجران ساخته شده. کانادا از همان ابتدای شکل گیری و ورود مهاجران، پیوسته کارآفرینان و سرمایه گذاران را به خود جذب کرده.  بسیاری از همان کارآفرینان اولیه، در شکل دادن به ساختار و تاریخ کانادای امروزی نقش اساسی داشته اند. در دوران جدیدتر، کانادا از سال 1978 با تدوین…

flag1

راههای مختلف برای کسب اقامت دائم

به نظر می آید برنامه های مربوط به اقامت دائم کانادا به طور هفتگی تغییر می کند. در واقع تعداد چشمگیری برنامه های مهاجرتی در سطح فدرال و استانی وجود دارند که پیوسته در حال تغییر و تکامل هستند. به همین خاطر، اگر سئوال کنید که آیا شرایط لازم برای دریافت اقامت دائم کانادا را…

art-2026066_960_720

چگونگی دریافت اقامت دائم توسط دانشجویان بین المللی

در چند مقاله گذشته به موضوع دانشجویان و دانـش آمـوزان بیـن المللـی پرداختیـم که می خواهند در کانادا ادامه تحصیل دهند. حالا به ادامه بحث توجه فرمایید:  وقتی تحصیلات شما به پایان رسید، چه اتفاقی می افتد؟ آیا می خواهید در کانادا کار کنید و یا مقیم دائم کانادا شوید؟  خبر خوب این است که…