خبر خوب برای افرادی که می خواهند پدر ـ مادرشان رابه کانادا بیاورند

برای هزاران تن از کسانی که اوایل امسال برای اسپانسر کردن پدر ـ مادر یا پدربزرگ مادربزرگشان ابراز تمایل کردند، خبر خوبی داریم. 

وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی در بهار، از طریق لاتاری، برای 10 هزار نفر دعوتنامه فرستاد تا برای اسپانسر کردن پدر ـ مادر یا پدربزرگ ـ مادربزرگشان اپلای کنند. این عده تا 25 می 2018 فرصت داشتند تا اپلای کنند. 

در مقاله ای در ماه دسامبر نوشتم که احتمالا همه این افراد اپلای نخواهند کرد و وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهرندی ده هزار اپلی کیشن دریافت نخواهد کرد؛ هر چند که این وزارتخانه کوشیده بود با پرسیدن سئوالات اضافی، مطمئن شود. کسانی که برای لاتاری ثبت نام کرده اند شرایط لازم را دارند. پیش بینی ما درست بود و وزارت مهاجرت اکنون به گروهی دیگر از متقاضیان اجازه می دهد که برای اسپانسر کردن پدر ـ مادر یا پدربزرگ ـ مادربزرگشان اپلی کیشن بفرستند. در این رابطه 8500 متقاضی جدید انتخاب شده اند که متقاضیان 60 روز فرصت دارند تا اپلی کیشن اسپانسر کردن را تکمیل کرده و مدارک کامل را برای وزارت مهاجرت بفرستند.



آگهی

اگر شما هم در ژانویه گذشته برای اسپانسر کردن پدر ـ مادر یا پدربزرگ ـ مادربزرگتان تمایل خودتان را اعلام کرده اید ولی در لاتاری اول برای ارائه اپلی کیشن انتخاب نشده اید، بهتر است هم اکنون ایمیل خود را چک کنید و ببینید آیا ایمیلـی از وزارت مهاجـرت دریافت کرده اید یا خیر.

شما همچنین می توانید به این وب سایت مراجعه کرده و با وارد کردن Confirmation Number خود، چک کنید که آیا برای ارائه اپلی کیشن انتخاب شده اید یا خیر. 

اگر شانس با شما یاری کرده و برای ارائه اپلی کیشن انتخاب شده اید، حتما همه شرایط را به دقت مطالعه کنید و با بررسی کامل، یک اپلی کیشن کامل تقدیم کنید. وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی بسیار دقیق است. 

من اپلی کیشن هایی را دیده ام که به علت فقط کمبود یک امضا یا قدیمی بودن عکس، یا ارسال کپی به جای اصل، پس فرستاده شده اند.

شرایط لازم برای اسپانسر کردن پدر ـ مادر یا پدربزرگ ـ مادربزرگ  برای آنکه بتوانید اسپانسر پدر ـ مادر یا پدربزرگ ـ مادربزرگتان شوید، باید: 

ـ حداقل 18 سال سن داشته باشید.

ـ شهروند کانادا، یا دارای اقامت دائم کانادا، و یا از بومیان اولیه باشید. 

ـ اسپانسر پدر ـ مادر یا پدربزرگ ـ مادربزرگتان باشید.

ـ در حال زندگی در کانادا باشید.

ـ تعهدنامه ای امضا کنید که در آن قول دهید که همه نیازهای اولیه کسی را که اسپانسر می شوید، برای مدت 20 سال، تامین می کنید. 

ـ تواقفنامه ای را با شخصی که اسپانسر شده اید امضا کنید که در آن تایید می کنید که هر دو طرف تعهدات و مسئولیت های متقابلتان را درک می کنید و بر آن واقفید. 

ـ ثابت کنید که درآمدکافی برای تامین نیازهای اساسی اعضای خانواده تان در کانادا، از جمله شخص یا اشخاصی که اسپانسرشان شده اید، را دارید. در این رابطه شاید به امضای Co-Signer هم نیاز باشد. 

میزان حداقل درآمد لازم، بستگی به تعداد اعضای خانواده و تعداد افرادی که اسپانسرشان می شوید دارد و براساس درآمد شما در سه سال گذشته محاسبه می شود. برای مثال، برای یک خانواده سه نفره که اسپانسر پدر و مادر می شوند، متقاضی باید (به همراه Co-Signer) نشان دهد که حداقل 65.377 دلار در سال 2015، و 66.654 دلار در سال 2016 و 67.400 دلار در سال 2017 درآمد داشته است. این ارقام بسته به تعداد اعضای خانواده و تعداد کسانی که اسپانسر می شوید، متفاوت است. معیار اثبات این درآمد، مدارک مالیاتی شما از آژانس درآمد کانادا (CRA) است. 

***

مشتاق دریافت نظرات شما هستم. لطفا سئوالات مربوط به مهاجرت یا شهروندی را که مایلید در مقالات بعدی به آن بپردازم با من در میان بگذارید: 

zeynab@ziaielaw.com

Loading Facebook Comments ...

اولین نظر دهنده باشید

با یک کلیک در خبـــرنــامه سلام تورنتو عضو شوید!

و داغ ترین اخبار کانادا را سریعا در ایمیلتان دریافت کنید