دو برنامه جدید مهاجرت به کانادا برای مراقبان

وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا در پنجم فوریه اعلام کرد که به زودی تغییراتی در زمینه فرصتهای مهاجرتی برای مراقبان Caregivers که به شکل موقت به کانادا می آیند، ایجاد خواهد کرد. از آن زمان، این دسته از مراقبان با کنجکاوی و اشتیاق در انتظار اخبار بعدی بودند تا ببینند چگونه می توانند برای مهاجرت اَپلای کنند. اکنون انتظارها به پایان رسیده و وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی دو برنامه جدید را برای آن دسته از مراقبانی که می خواهند برای مهاجرت اپلای کنند، اعلام کرد. 

این دو برنامه فعلا به صورت آزمایشی Pilot به اجرا گذاشته می شوند. 

وزارت مهاجرت در سال 2014 دو کانال مجزا ایجاد کرد تا نیازمندان به خدمات مراقبتی از هم مجزا شوند: کودکان، و کسانی که نیازهای پزشکی بالایی دارند. تا به حال، مراقبانی که به عنوان نیروی کار خارجی برای مدت موقت وارد کانادا می شده اند، براساس توانایی هایشان برای انجام کار مراقبت از کودکان یا کسانی که نیازهای پزشکی بالا دارند، ارزیابی می شده اند. آنها بعد از کسب تجربه کاری لازم در کانادا، و نیز کسب شرایط دیگر نظیر تسلط به زبان انگلیسی، و آموزش های آکادمیک، می توانستند برای مهاجرت اپلای کنند. 



آگهی

اما در دو برنامه آزمایشی جدید، مراقبانی که می خواهند برای اقامت دائم اپلای کنند، قبل از آنکه کارشان را در کانادا شروع کنند، مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت تا اطمینان حاصل شود که شرایط لازم برای اقامت دائم را دارند. این بدین معناست که یک مراقب وقتی وارد کانادا می شود و دو سال تجربه کاری را کسب می کند، شرایط لازم را دارد تا برای اقامت دائم اپلای کند. 

همچنین دو تغییر بسیار مهم دیگر نیز اکنون به اجرا درآمده اند: 

1ـ مراقبان دیگر نیازی به مجوز کار برای «کارفرمای مشخص Employer-Specific» ندارند. 

این مجوز، مراقبان را ملزم می کرد که فقط برای کارفرمایی کار کنند که در آغاز آنها را استخدام کرده. 

ولی به جای آن، آنها به مجوز کار «شغل مشخص» Employer-Specific نیاز دارند. این تغییرات به مراقب اجازه می دهد هرگاه لازم شود کار خود را عوض کند بدون آنکه مجبور شود چندماه منتظر دریافت مجوز کار جدید بماند.

2ـ تغییر دیگر این است که به مراقبان اجازه داده می شود خانواده شان را همراه خود به کانادا بیاورند. به همسران مراقبان اکنون اجازه داده می شود برای مجوز کار عام

Open-Work Permit اپلای کنند. فرزندان وابسته آنها نیز مجوز تحصیل دریافت می کنند. این تغییرات، در مقایسه با سیستم کنونی که اغلب مراقبان را برای سالها از خانواده شان دور نگه می دارد، بسیار بزرگ است.

این دو برنامه جدید Pilot به اسامی: 

-Home Child Care Provider

-Home Support Worker

در همیـن سـال جـاری بـه اجـرا گـذاشته می شوند. سقف پذیرش مراقب برای هر یک از این دو گروه، 2750 نفر است. برای آن دسته از مراقبان که هم اکنون در کانادا هستند ولی شرایط لازم برای اپلای کردن در قالب برنامه موجود Live-in Caregiver Program را تا قبل از نوامبر 2019 ندارند، یک مسیر موقت، از چهارم مارچ تا چهارم جون 2019، وجود دارد که به آنها اجازه می دهد اگر شرایط زیر را داشته باشند برای اقامت دائم اپلای کنند: 

1ـ دارای 12 ماه سابقه کار تمام وقت در کانادا، به عنوان مراقب کودک مستقر در خانه و یا کارگر ساپورت (پس از 30 نوامبر 2014) بوده و به صورت قانونی در قالب برنامه نیروی کار موقت خارجی کار کرده باشند.

2ـ دارای نتیجه زبان معتبر در سطح باشند.

3ـ حداقل دارای دیپلم دبیرستانی کانادایی یا معادل آن باشند. 

مشتاق دریافت نظرات شما هستم. لطفا سئوالات مربوط به مهاجرت یا شهروندی را که مایلید در مقالات بعدی به آن بپردازم با من در میان بگذارید: zeynab@ziaielaw.com

توجه: این اطلاعات، توصیه یا نظریه حقوقی نیستند. شما همیشه باید برای وضعیت خاص خودتان توصیه حقوقی دریافت کنید زیرا شرایط و فکت ها در هر پرونده ای متفاوت و بنابر این اپلای کردن قوانین در هر مورد نیز متفاوت است.

***

زینب ضیایی فارغ التحصیل دانشکده حقوق دانشگاه تورنتو و دارای لایسنس وکالت در انتاریو و نیویورک است. 

فعالیتهای حقوقی او بیشتر در شاخه های مهاجرت و بیزنس است. 

او معمولا روی پیدا کردن راه حل های مطلوب در پرونده های پیچیده مهاجرت با موکلانش همکاری می کند و در سطوح گوناگـون دادگاهی موکلانش را نمایندگی می کند. 

تماس: zeynab@ziaielaw.com

Loading Facebook Comments ...

اولین نظر دهنده باشید

با یک کلیک در خبـــرنــامه سلام تورنتو عضو شوید!

و داغ ترین اخبار کانادا را سریعا در ایمیلتان دریافت کنید