پروسه ویزیتور ویزای کانادا

با توجه به مزایای اقتصادی گردشگری، کانادا در سالهای اخیر سعی کرده تعداد ویزیتورها را افزایش دهد. اگر شما یا آشنایانتان مایل به سفر به کانادا و بازدید از طبیعت زیبا و جذابیت های طبیعی کانادا هستید؛ اگر دوست دارید از جزایر و سواحل زیبای آتلانتیک در شرق کانادا یا تماشای بازی نهنگها در سواحل غربی کانادا هستید، این را بدانید برای بازدید از این همه جذابیت وقت کم می آورید. اما قبل از آن، حتما می خواهید بدانید که چگونه می توانید به کانادا سفر کنید. 

برای سفر به کانادا، شما باید ابتدا برای ویزیتور ویزا یا مجوز الکترونیکی سفرElectronic Travel Authorization – eTA اپلای کنید (مگر آنکه شهروند آمریکا یا دارنده گرین کارت آمریکا باشید.) 

ویزیتور کانادا کسی است که شهروند یا دارنده اقامت دائم کانادا نیست ولی به طور قانونی مجاز است برای دیدار از کانادا به صورت توریست یا دیدار با اقوام یا انجام یک فعالیت اقتصادی، به کانادا بیاید. 



آگهی

اگر شما از یکی از کشورهایی باشید که نیازی به ویزا ندارد (visa exempt country) در این صورت باید قبل از سفر برای دریافت eTA اپلای کنید. اما اگر از کشوری باشید که نیاز به دریافت ویزا دارد، باید برای ویزیتور ویزا اپلی کیشن پر کنید و افسر اداره مهاجرت را قانع کنید که: 

1ـ قبل از انقضای ویزا، کانادا را ترک می کنید. 

2ـ پول کافی برای تامین هزینه های سفر به کانادا و هزینه های اقامت و سپس بازگشت به کشورتان را دارید. 

3ـ قصد ندارید با ویزای ویزیتوری در کانادا کار یا تحصیل کنید. 

4ـ دارای سوءپیشینه کریمینال نیستید و ریسکی برای امنیت کانادا ندارید. 

در بعضی موارد، وقتی برای ویزیتور ویزا اپلی کیشن می دهید، افسر ویزا ممکن است از شما مدارک بیشتری بخواهد و حتی از شما بخواهد که معاینات پزشکی انجام دهید.

اکنون تقریبا همه متقاضیان ویزیتور ویزا از هر نقطه جهان که باشند، باید در مراکز اپلی کیشن ویزای نزدیک به خود، 

Visa Application Centre -VAC اطلاعات بایومتریک بدهید. 

در مواردی که ما در کار آماده کردن اپلی کیشن ویزیتـور ویـزا بـه متقاضیـان کمک می کنیم، حداکثـر مـدارک آنهـا را آمـاده می کنیم تا نشان داده شود شرایط لازم را دارید و به کشور زادگاهتان وابسته هستید تا افسر ویزا اطمینان حاصل کند که شما فقط قصد ویزیت دارید و نمی خواهید در پایان مدت ویزا، در کانادا بمانید. 

زمانی که برای دریافت ویزیتور ویزا تایید شوید، یک استیکر رسمی ویزا برای شما صادر می شود که به پاسپورت شما الحاق می شود و اگرچه شما می توانید درخواست ویزای مالتی پل (ورود متعدد) در یک تک نوبته (یکبار ورود) بنمایید و تاریخ سفرتان را در اپلی کیشن مشخص کنید، اما این با افسر ویزا است که زمان و مدت اعتبار ویزای شما را تعیین کند. 

معمولا به شما اجازه داده می شود بعد از ورود به کانادا تا شش ماه در اینجا بمانید. گاهی ممکن است تاریخ ورود شما در پاسپورتتان به صورت مهر قید شود ولی حتی اگر مهر هم نخورده باشد، شما می توانید تا 6 ماه از تاریخ ورودتان به کانادا بمانید (مگر آنکه پاسپورت شما زودتر منقضی شود) با این حال اگر افسر خدمات مرزی تصمیم بگیرد که کمتر برای مدت کوتاهتری در کانادا بمانید، آن را در پاسپورت شما قید می کند، و گاهی هم برایتان رکورد ویزا صادر می کند که در آن تاریخی که باید تا قبل آن از کانادا خارج شوید قید شده است. 

توجه داشته باشید که ویزیتور ویزا فقط نشانه واجد شرایط بودن شما در زمان اپلی کیشن است، و افسر خدمات مرزی می تواند هر بار که شما با ویزیتور ویزا وارد کشور می شوید، وضعیت شما را دوباره بررسی کند تا مطمئن شود که شما هنوز واجد شرایط هستید و هیچ یک از شرایط ویزیتور ویزایتان را نقض نکرده اید. 

رعایت شرایط تعیین شده در ویزیتور ویزا بسیار بسیار مهم است زیرا اگر این شرایط را نقض کنید (نظیر تاریخ خروج)، ممکن است امکان ورود مجدد به کانادا در آینده را از دست بدهید و یا حتی نتوانید در آینده ویزیتور ویزا یا انواع دیگر ویزای کانادا را دریافت کنید. 

شماره بعد درباره شرایط ویزیتور ویزا، و اینکه در صورت رد شدن اپلی کیشن ویزیتور ویزا چه می توانید بکنید توضیح خواهم داد، و سعی می کنم به سئوالاتی که بیشتر از سوی متقاضیان ویزیتور ویزا پرسیده می شود، پاسخ بگویم. 

***

مشتاق نظرات شما هستم. لطفا سئوالات مربوط به مهاجرت یا شهروندی را که مایلید در مقالات بعدی به آن بپردازیم با ما به آدرس زیر در میان بگذارید:

zeynab@ziaielaw.com

(با توجه به اهمیت ترم ها و تعابیر و تعاریف حقوقی، برای آشنایی دقیق تر به متن انگلیسی این مطالب در صفحه 82 مراجعه کنید.)

مشتاق دریافت نظرات شما هستم. لطفا سئوالات مربوط به مهاجرت یا شهروندی را که مایلید در مقالات بعدی به آن بپردازم با ما در میان بگذارید:

zeynab@ziaielaw.com

توجه: این اطلاعات، توصیه یا نظریه حقوقی نیستند. شما همیشه باید برای وضعیت خاص خودتان توصیه حقوقی دریافت کنید زیرا شرایط و فکت ها در هر پرونده ای متفاوت و بنابر این اپلای کردن قوانین در هر مورد نیز متفاوت است. 

***

زینب ضیایی فارغ التحصیل دانشکده حقوق دانشگاه تورنتو و دارای لایسنس وکالت در انتاریو و نیویورک است. 

فعالیتهای حقوقی او بیشتر در شاخه های مهاجرت و بیزنس است. 

او معمولا روی پیدا کردن راه حل های مطلوب در پرونده های پیچیده مهاجرت با موکلانش همکاری می کند و در سطوح گوناگـون دادگاهی موکلانش را نمایندگی می کند. 

تماس: zeynab@ziaielaw.com

Loading Facebook Comments ...

اولین نظر دهنده باشید

با یک کلیک در خبـــرنــامه سلام تورنتو عضو شوید!

و داغ ترین اخبار کانادا را سریعا در ایمیلتان دریافت کنید