دریافت اقامت دائم برای متقاضیان دچار ناتوانی های جسمی و ذهنی آسان شد

پ پ پ

دولت کانادا بعد از 40 سال، قوانین مربوط به «غیرقابل پذیرش بودن به دلایل پزشکی» را اصلاح کرد، به طوری که از این پس هر نوع ناتوانی جسمی و ذهنی سبب رد شدن اپلی کیشن متقاضیان اقامت دائم نخواهد شد.

احمد حسین وزیر مهاجرت کانادا روز دوشنبه 16 اپریل گفت اکثر کسانی که به خاطر شرایط جدی پزشکی اپلی کیشن اقامت دائمشان رد می شد مهاجران اقتصادی بوده اند که در کانادا مشغول کار بوده و شغل ایجاد می کنند اما همسر یا فرزندانشان دچار ناتوانی هستند.
وزیر مهاجرت گفت: «مقررات کنونی بیش از 40 سال عمر دارند و روشن است که با ارزش های کانادایی و بینش همه شمولی دولت ما همخوانی ندارند.»

وی به پرونده یکی از پروفسورهای دانشگاه یورک اشاره کرد که از دادن اقامت دائم به او خودداری شد زیرا پسرش دارای سیندرم داون بود. وی همچنین به نمونه دیگری اشاره کرد که خانواده ای به کانادا آمده و بیزنسی را شروع کرده بودند ولی به علت آنکه فرزندی داشتند که دچار بیماری صرع epilepsy بود اپلی کیشن اقامت دائمشان رد شد.



آگهی

وزیر مهاجرت گفت: «این تازه واردان می توانند در ساخت کانادا شریک شوند و باری بر دوش کانادا نیستند. آنها می توانند به رشد اقتصاد ما و غنی کردن بافت اجتماعی ما کمک کنند.»

تغییرات ایجاد شده قرار است بلافاصله به اجرا درآیند.

یکی از تغییرات سه برابر کردن سقف هزینه های پزشکی قابل قبول مربوط به متقاضیان است. این تصمیم موجب می شود متقاضیانی که دارای شرایط پزشکی جزیی هستند به طوری که هزینه معالجات و سرویس های پزشکی شان کم است، با اقامت دائمشان موافقت شود.

Loading Facebook Comments ...

اولین نظر دهنده باشید